Team Human – Sarah Rees Brennan, Justin Larbalestier (ревю)

Posted: август 17, 2012 in Uncategorized
Етикети:, , , , , ,

Team Human

 

Само защото Мел живее в Ню Уитби, град, открит от вампири, това не значи, че лично е запозната с всеки от немъртвите. Те си стоят в своята част на града; тя стои в своята.

До деня в който един вампир не се появява в гимназията й. Още по-зле, най-добрата й приятелка, Кати, явно започва да се влюбва в него. От Мел зависи да спаси Кати от грешка, за която би могла да съжалява цяла вечност.

А освен, че иска да помогне на Кати (независимо дали последната иска или не), Мел разследва мистериозно изчезване, за да помогне на друга приятелка и открива, че изпитва влечение към едно конкретно момче, желаещо да се превърне във вампир.

Комбинирайте всичко това с ексцентрично ченге-вампир, брой от интересни романтични преврати и тук-таме по някое зомби и скоро Мел затъва до шия в приключение, което е по равно невероятно и въздействащо.

Известни авторки като Джъстин Ларбалестиър (Лъжкинята) и Сара Рийс Бренън (Лексиконът на демона) влизат заедно в отбор, за да създадат една духовита и трогателна история за студени вампири, топли приятелства и промените, които подлагат на тест любовта.

“Теми за откровено приятелство и свободата да избираш, съчетани със зомбита, инцидентни романси и разнообразни комплексни персонажи, както и остроумни забавни диалози създават едно забавно четиво, в което се открива неочаквана дълбочина”

Пъблишърс уийкли ★Най-добри книги за лято 2012

“Без значение от кой от тийм сте, тук има персонажи, за които ще викате. Съспенс, хумор и романтика. Team Human има всичко!”

Клаудия Грей, автор на Ню Йорк Таймс на поредицата “Евърнайт”

“Не бих могла да бъда по-голям фен на тази книга, дори и ако имах униформата на мажоретка с надпис  Team human … брилянтно, забавно, остроумно и емоционално!

Рейчъл Кейн, Ню Йорк Таймс автор на поредицата за Морганвилските вампири

ПРОЧЕТИ РЕВЮ В БЛОГА НА BOOK HUNT

КНИГА НА СЕДМИЦАТА B BOOK HUNT

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s