Предстоящо от ИК ИБИС – май / юни

Posted: май 4, 2012 in Предстоящо на книжния пазар

Очаквайте през май „Дневниците на вампира – Фантом“, книга осма

Резюме от Goodreads:

Миналото никога не е далече…

Елена Гилбърт и приятелите й са спасили Фелс Чърч от злите духове, решени да го унищожат, но свободата на града си имаше цена: животът на Деймън Салваторе

Смъртта на Деймън променя всичко. Той и брат му, вампирът Стефан, се намираха в битка за сърцето на Елена. Сега, когато него вече го няма, Елена и Стефан най-накрая могат да бъдат заедно. Тогава защо Елена не може да спре да сънува Деймън?

Докато чувствата на Елена към Деймън нарастват, нови тъмни сили се присламчват към Фелс Чърч. Елена е била до Ада и обратно, но този демон не напомня на нищо, което тя някога е срещала. Единствената му цел е да убие Елена и всички, които тя обича.

Очаквайте през юни Сънят на сукубата, книга трета от поредицата за Джорджина Кинкейд

Резюме от Goodreads:

В някои дни едно момиче просто не може да си поеме дъх… особено ако въпросното момиче е Джорджина Кинкейд, променяща формата си сукуба, която получава енергия от съблазняването на мъже. Първо на първо е връзката й с невероятният писател на бестселъри Сет Мортенсен, която е незадоволителна по ред причини. Не е само това, че не могат да правят секс, в случай, че Джорджина непреднамерено го убие (обикновено това убива възбудата у един мъж). Напоследък, дори да прекарат време заедно е предизвикателство. Сет е обсебен от това да довърши най-новия си роман, а на Джорджина й е наредено да бъде ментор на нова (и изненадващо нелепа) сукуба.

А и ги има онези сънища…  Някой, или нещо, дебне Джорджина нощем, изсмуква енергията й и й показва ярки видения за бъдещето.

Джорджина търси отговори от Данте, тълкувател на сънища с връзки към подземния свят, но неговия чар и маниер на флиртуване само я объркват повече – особено когато ситуацията със Сет достига до критичната точка. Сега Джорджина се сблъсква с двойно предизвикателство – битката за нейната излязла от контрол любов и впускането в надпревара с враг, способен да причини сериозни щети върху човечеството. В противен случай Джорджина и целият смъртен свят може никога да не заспят отново.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s