Нова поредица от Джанин Фрост – Night Prince

Posted: май 1, 2012 in Новини и интервюта от автори

Принц на нощта – историята на Влад Цепеш
Once Burned [Веднъж възпламенен], книга първа

Тя е смъртна, притежаваща мрачни сили…След като един трагичен инцидент белязва тялото й и разбива мечтите й, Лейла никога не си е представяла, че най-лошото тепърва предстои: ужасяваща сила, която й позволява да бъде проводник за електричество и да научава най-мрачните тайни на един човек само с едно докосване.
Лейла е обречена на живот, воден в усамотение… докато създанията на нощта не я отвличат, принуждавайки я да използва своята телепатия и да призове най-скандално известния в цял свят вампир…Той е Принцът на Нощта…Влад Цепеш е вдъхновил вампирските легенди в световен мащаб – но каквото и да правите, не го наричайте Дракула! Способността на Влад да контролира огъня го превръща в един от най-страховитите съществуващи вампири, но враговете му са открили ново оръжие срещу него – красива смъртна жена със сили, равняващи се на неговите собствени.
Когато Влад и Лейла се срещат, между тях пламва страст, която заплашва да погълне и двама им. Ще им коства всичко, което са те, за да бъде предотвратен опитът на враговете им да ги изпепелят.ВЕДНЪЖ ВЪЗПЛАМЕНЕН е началото на новата поредица, която има общо със света от Среднощен ловец, с Влад като главен герой и нов персонаж на име Лейла като главна героиня. На този етап има договор за две книги от тази поредица, с възможността за повече в бъдеще.Очаквайте на английски: 26.06.2012
Откъс от книгата в оригинал

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s