Нова поредица от Джанин Фрост – Night Prince

Posted: май 1, 2012 in Новини и интервюта от автори

Принц на нощта – историята на Влад Цепеш
Once Burned [Веднъж възпламенен], книга първа

Тя е смъртна, притежаваща мрачни сили…След като един трагичен инцидент белязва тялото й и разбива мечтите й, Лейла никога не си е представяла, че най-лошото тепърва предстои: ужасяваща сила, която й позволява да бъде проводник за електричество и да научава най-мрачните тайни на един човек само с едно докосване.
Лейла е обречена на живот, воден в усамотение… докато създанията на нощта не я отвличат, принуждавайки я да използва своята телепатия и да призове най-скандално известния в цял свят вампир…Той е Принцът на Нощта…Влад Цепеш е вдъхновил вампирските легенди в световен мащаб – но каквото и да правите, не го наричайте Дракула! Способността на Влад да контролира огъня го превръща в един от най-страховитите съществуващи вампири, но враговете му са открили ново оръжие срещу него – красива смъртна жена със сили, равняващи се на неговите собствени.
Когато Влад и Лейла се срещат, между тях пламва страст, която заплашва да погълне и двама им. Ще им коства всичко, което са те, за да бъде предотвратен опитът на враговете им да ги изпепелят.ВЕДНЪЖ ВЪЗПЛАМЕНЕН е началото на новата поредица, която има общо със света от Среднощен ловец, с Влад като главен герой и нов персонаж на име Лейла като главна героиня. На този етап има договор за две книги от тази поредица, с възможността за повече в бъдеще.Очаквайте на английски: 26.06.2012
Откъс от книгата в оригинал

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s