Вторият гроб отляво – Даринда Джоунс (предстоящо Февруари)

Posted: февруари 4, 2012 in Предстоящо на книжния пазар

Издателство „Ибис“

Чарли Дейвидсън, необичайния Жътвар на души се завръща в тази секси и изпълнена със съспенс втора книга от свръхестествената щуротия.

Когато Чарли е грубо събудена посреднощ от най-добрата си приятелка, която й казва да се облича бързо и й подхвърля дрехи от гардероба, тя не може да не се пита какво е намислила Куки. Кожени ботуши с флорална минипола? Заедно? Честно ли? Куки обяснява, че нейна приятелка е изчузнала пет дни по-рано и, че току-що е получила съобщение от нея, в което я вика на среща в кафене в центъра.  Когато се появяват на мястото, Мими не е там. Но Чарли открива съобщение на стената на тоалетната. Мими им е оставила следа, името на някаква жена.  Съпругът на Мими обяснява, че жена му се е държала странно, откакто е открила, че нейна стара приятелка от училище е била убита преди няколко седмици. Същата жена, която Мими посочва в съобщението си.

Междувременно Рейес Алекзандър Фароу (иначе известен като Синът на Сатаната. Да. Буквално) е напуснал материалното си тяло и преследва Чарли. Оставил е тялото си, понеже е преследван от демони, които искат да се доберат до Чарли.  Но Рейес не може да допусне това да се случи. Защото ако демоните я спипат, те ще имат портал до Рая. А ако те имат портал до Рая… е, нека само кажем, че няма да е красиво.

Може ли Чарли да се справи с горещите нощи с Рейес и дори още по-горещите дни, на преследване на изчезналата жена? Куки ще се сдобие ли някога с истински моден усет? И има ли на света достатъчно шоколад и кафе ,които да ги зареждат с гориво по пътя им?

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s