Запази ми късче лед (Night Huntress WOLRD III), 18+


ian_somerhalder___frozen-001.jpg

Този фикшън е за историята на Иън Фланъри, която, поне за момента, както и за близкото бъдеще, Джанин Фрост отказва по един куп свои причини да напише  (други приоритетни проекти, сложните характер и особености на персонажа и т.н….) Та две момичета, приятелки помежду си, много искат да видят какво ще се случи с Иън… И решават сами да разберат, давайки му поле на изява чрез произведението си. Събитията заемат място след пета книга на Среднощен ловец, но, изключаейки героите, нямат нищо общо с нея, а проследяват собствена история и събития. Единственото, което е взето от Джанин са самите персонажи и техните особености.   Следвайки традицията на книгите от Night Huntress WORLD, този роман е заплануван като самостоятелен.

Използваното за корица изображение е дело на MercedeszKiss :iconmercedeszkiss:

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Голяма част от героите, както и отделни сюжетни линии в това произведение принадлежат на Джанин Фрост. Фенфикшънът няма за цел да нарушава нейното авторско право. Той е с некомерсиална цел и просто за забавление. Съдържанието му не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст, поради наличието на графични сцени на секс и насилие!
За допълнителна защита от излизането на неподходящи откъси през популярните търсачки, някои страници ще бъдат заключени с парола за достъп, чрез която вие ще легитимирате, че сте на подходяща възраст за тези сцени. Там, където ви се поиска парола, моля въведете „18+“, за да получите достъп! 
СЪДЪРЖАНИЕ:
Глава 1, част I [18+]
Глава 1, част II
Глава 2

Глава 3
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s